PIC®800 Златният стандарт за Дюрок

След многогодишни инвестиции и фокус върху характеристики, като устойчивост, растеж и качество на месото генетичната компания PIC представи на пазара PIC®800 – златния стандарт в свиневъдната индустрия за Дюрок. Тези усилия ускориха генетичния прогрес и ефекта е видим и неоспорим в стоковите ферми. PIC продължава да инвестира, увеличавайки размера на собствената популация от Дюрок, както и капацитета на тяхната световна GNX програма. Те са първата развъдна компания в света, която въвежда директната селекция за крехкост на месото и стойност на основните разфасовки. PIC комбинират двете най-добри популации от Дюрок в световен мащаб.

Тези вълнуващи събития показват ангажимент към производителите на свинско месо и придържането към мисията на PIC никога да не спират да се подобряват (Never Stop Improving).

За производители, за които качества като устойчивост, бърз растеж и ефективност са от изключителна важност, PIC®800 безспорно е най-добрия избор. PIC®800 е идеалният терминален нерез за месопреработватели, които искат Дюрок с изключително качество на месото и водещи добиви на основните разфасовки, като в същото време се осигурява на производителите Дюрок с най-ниски възможни производствени разходи.

ФАКТОРИ ЗА ВИСОКА РЕНТАБИЛНОСТ

• Отлична скорост на растеж • Неоспорима ефективност на оползотворяване на фуража • Изключителна устойчивост и производителност • Висока стойност на кланичния труп и основните разфасовки • Най-много продадени висококачествени прасета • Отлично качество на месото

PIC®800 – изключително лесна за управление комбинация от скорост на растеж, ефективност, и качество на месото в съчетание с висок процент на прасета продадени на пълна стойност.

PIC е световен лидер в биотехнологиите в свиневъдството, вече повече от половин век. Тя е посветена в създаването на по-доброто прасе, и продължава да прави иновации, за да могат нейните клиенти да получат най-доброто в индустрията. Агроконсулт Инженеринг ЕООД е в дългогодишно успешно партньорство с PIC и притежава изключителните права за разпространение на PIC генетиката в България. Предлагаме на нашите клиенти разнообразни развъдни програми, голям брой продукти, които най-добре ще отговорят на изискванията на клиента и консултации относно всички аспекти на производството, техническа подкрепа. Ако искате да научите повече за PIC®800 не се колебайте да се свържете с нас.