Нашите партньори

Nedap Livestock Management

Nedap Livestock Management е световен лидер в автоматизацията на селскостопанските продукти, използвайки индивидуална идентификация на животните. Те помагат на животновъдите да бъдат най-добрите фермери в света.
Технологичните решения на Nedap Livestock Management позволяват на животните да живеят в групи, и в същото време да получават индивидуалното внимание, от което се нуждаят. Индивидуалната грижа поддържа оптимални условия за отлична производителност. Животът в групи подкрепя комфорта и благосъстоянието на животните. Системите на Nedap Livestock Management помагат на фермерите да се грижат за милиони крави и свине в повече от 100 страни 24 часа в денонощието.

Tecno Poultry Equipment


Първите системи за носачки са проектирани от Tecno през 1980 г. Днес Tecno Poultry Equipment е един от най-известните доставчици в света на системи и аксесоари за кокошки носачки. Дългогодишният опит на професионалисти от цял свят подобри името на компанията, която днес предлага все по-иновативни решения, позволяващи растеж и избор за клиента. Tecno Poultry Equipment изнася 90% от своите продукти по целия свят. От 2016 г. е част от групата AGCO Corporation, която е на Нюйоркската фондова борса, световен лидер, производител и дистрибутор на селскостопанска техника, с цел да станем още по-големи в предоставянето на решения.

ACO FUNKI A / S

ACO FUNKI A / S е един от водещите европейски доставчици на оборудване за свиневъдството. С над 85 години опит, ACO FUNKI притежават солидна основа и задълбочени познания в свиневъдството. Те създават най-ефективните решения за помещенията на животните. Фокусирани върху хуманното отношение към животните, водещо до високи производствени резултати, те предлагат цялостни решения – по целия свят.

Roxell

Автоматични системи за хранене и поене на селскостопански животни. Намираща се в Малдегем в Белгия, фирмата е световен лидер в областта на автоматичните системи за хранене и поене на птици и свине. Техният успех и репутация се дължат на отделни продуктови иновации, инвестиционната политика и на таланта и всеотдайността на 200 служители и повече от 150 дистрибутори по цял свят.

Cobb Germany GmbH

Доставка на бройлерни родители до Вашата ферма: Cobb 500 FF, Cobb 500 SF, Cobb 700, Cobb Avian, Cobb Sasso. Фирмата е основана през 1998, с цел производство на еднодневни бройлерни родители от хибрида Cobb за нуждите на Германския и Европейския пазар. За целта фирмата отглежда собствени прародителски стада.
Условията на производство са изцяло интегрирани, зърнените култури се отглеждат на землищата на дъщерни фирми, а фуража се произвежда от фуражен завод, чието производство е изцяло предназначено за нуждите на Cobb.

PIC

Световен лидер в осигуряването на високачествени прасета за разплод и техническа подкрепа на фермера с цел оптимизиране на печалбата. | PIC се занимава с генетични подобрения от повече от 50 години, през които стъпи в повече от 30 държави на 6 континента. Продължителното генетично подобрение може да е ключов фактор за свинепроизводителите да останат на пазара и да бъдат конкурентноспособни.

Termnotechnica Pericoli

Различни типове стенни енергийноефективни вентилатори | Италианска фирма със сериозни традиции, която държи на качество и доверие, като най-важни компоненти за добрите връзки със своите партньори.

Sanovo Technology Group

Глобални решения в индустрията с яйца. Яйцесортировъчни и пакетиращи машини. Съоръжения за производство на яйчен прах, яйчен меланж. | За повече от 40 години, Sanovo Technology Group е специален партньор и доставчик на индустрията с яйца в световен мащаб. Като пионер в индустрията, тяхната обширна ноу-хау, оборудване и услуги е помогнала на техните клиенти да подобрят качеството на яйчените продукти за потребителите.

SKA S.p.A.

Охлаждане за животновъдни сгради | Фирмените изобретения и непрекъснати технически иновации, са едни от причините за основни еволюционни промени в областта. Фирмата е носител на многобройните награди, включващи 2 златни медала от Fieragricola – Международна селскостопанска изложба във Верона (Италия) и 5 награди по животновъдство от изложението в Рен (Франция).

HatchTech

Цялостно оборудване на люпилни. Специализирани камиони за транспорт на еднодневни пилета. Водещ принцип при бизнес културата на Хеч Тек е да гарантира отличното качество на люпилните, чрез иновационно оборудване – започващо с изследвания и развитие и завършващо с инженерни разработки и поддръжка. Познанията на специалистите от фирмата се основават на богат опит в сферата на инкубацията, транспортирането на люпилни и привеждане в практика на продукцията в прицепроизводството.

Hotraco Agri

Hotraco Agri e специализирана в проектирането и изграждането на доказани системи за автоматизация на храненето, поенето и вентилацията във Вашите животновъдни сгради. Тяхната цел е да се създадат оптимални условия, както за животното, така и за управлението от страна на клиента. Фирмата комбинира климатичен контрол, автоматизация при храненето, биометричните данни и тяхното управление по такъв начин, че синергията от това създава оптимални ползи.

TPI-Polytechniek

Висококачествени въздуховодни клапи с приложение в животновъдството | Холандска фирма, производител и доставчик на полиуретанови компоненти за агрокултурни и индустриални вентилационни системи. Фирмата държи на перфектната комбинация от високо качество и достъпна цена.

За нас:

Ако Вашият бизнес се нуждае от комплексни решения за проектиране и реализация на Вашата ферма или производствено помещение, то Вие сте открили в лицето на „Агроконсулт Инженеринг” ЕООД надежден партньор.