Електронно хранене за опрасващи се свине-майки

Супер въвеждащо намаление

Електронно хранене при опрасване на Nedap с безжично устройство Активатор

Свържете се с нас за Вашата специална персонална оферта!

Промоцията е валидна до 1-ви Август 2020г.

Увеличен прием на фураж

Електронно хранене при опрасване на Nedap доставя на свинята, малки порции пресен фураж според предварително зададен график. Увеличената честота на хранене, стимулира апетита и повишава общия прием на фураж. Резултатът? Производство на повече мляко, по-бързо възстановяване след раждане и по-добри резултати в бъдещите опрасвания.

Мониториране приема на фураж 24/7

Безжичното устройство Активатор помага в мониторирането на приема на фураж на свинята. Свинете задействат Активатора, за да си „поискат“ допълнителни порции фураж, между предварително зададените автоматични хранения. Получавате „предупреждения“, когато някоя свиня не си поисква фураж, за предварително определен период от време.

Редуциране на разходите

Малките порции пресен фураж елиминират разпиляването, произлизащо от застоялия фураж, който се натрупва в хранилката. Свинете могат да задействат Активатора, само когато хранилката е празна. По-малко разпиляване, означава по-малко разходи за фураж и по-малко труд за премахването на застоялия фураж.

Подобряване представянето на прасетата

Подпомагайки увеличения прием на фураж и производството на повече мляко, клиентите отчитат 10% по-голямо прасило, 50 % спад в смъртността в родилното отделение, и по-високи тегла при отбиване от до 0,75 килограма на прасенце. Освен това, стратегическото хранене увеличава максимално ефективните опрасвания и живородените прасенца в следващите опрасвания.

Лесна настройка

Няма нужда да строите наново или да обновявате съществуващите сгради. Функционалността на електронното хранене за опрасващи се и лактиращи свине позволява моментално включване и готовност за употреба във всеки тип помещения за свине-майки.