SmartWinch редуктор

SmartWinch e 24V редуктор, специално проектиран за автоматично отваряне и затваряне на въздуховодни клапи. С интелигентни функции и аксесоари Smart-Winch е идеалния мотор за контролирането на въздушни клапи в свиневъдството.

SmartWinch е 24V AC/DC стъпков мотор контролиран от 0-10V сигнал, без потенциометър и сложни крайни изключватели. С максимална сила на опъване от 160 кг, той може лесно да контролира всички въздуховодни клапи.


• Лесно настройване и прецизно детерминиране на позициите.

• В зависимост от приложението може да бъде оборудван с различни ролкови механизми и аксесоари, които спомагат по-лесното инсталиране и работа с него.

• Захранваща част (PS-100) е налична за един или два мотора. Когато се намира в режим AUTO, SmartWinch се управлява от контролен сигнал на централния компютър. Когато се намира в режим MAN, SmartWinch може да се управлява от 0 до 100% чрез въртящ се бутон.

• Резервно захранване (HNO-PS) подсигурява работата на SmartWinch в авариен режим, в случай на прекъсване на електрозахранването или когато алармения ключ е изключен.