Контролер Fortica

Ново поколение контролер за птицевъдни сгради, който налага нови стандарти в дизайна, гъвкавостта, мощността и достъпността за потребителя. За да се осигури висока степен на надеждност, доказаните технологии са доразвити и подобрени с нов софтуер, пълен с интелигентни функции и коригиращи контроли, които могат да елиминират най-честите оперативни проблеми в различни ситуации.
Революционният и интуитивен сензорен дисплей, може напълно да се персонализира за всеки потребител, подобно на интерфейса на смартфон или таблет. Ясни символи се използват за създаване на 3D изглед на помещенията за птиците, а компютъра и всички текстове могат да бъдат конфигурирани от потребителя на предпочитан език, включително китайски. Резултатът е изключително лесен за употреба компютър за управление на птицевъдния процес, който може да бъде достъпен по всяко време и навсякъде чрез онлайн приложение.
• Цялата информация за помещението на птиците може да бъде поискана и достъпна от потребителя.
• Пълен контрол на всички процеси в помещенията, включително климат, храна, вода, яйцепоток и теглене на животните.

С новата програма за управление на компютъра, потребителите могат да оптимизират условията на живот на птиците и да постигнат значителни икономии, чрез свеждане до минимум разходите за електроенергия, фураж и труд. С Remote + е възможно дистанционно да се контролира Fortica. Налични са мобилни приложения за операционни системи Android и IOS.