Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x
Roxell Roxell NV
Автоматични системи за хранене и поене на селскостопански животни | Намираща се в Малдегем в Белгия, фирмата е световен лидер в областта на автоматичните системи за хранене и поене на птици и свине. Техният успех и репутация се дължат на отделни продуктови иновации, инвестиционната политика и на таланта и всеотдайността на 200 служители и повече от 150 дистрибутори по цял свят.

Hotraco Agri

Hotraco Agri

Hotraco Agri e специализирана в проектирането и изграждането на доказани системи за автоматизация на храненето, поенето, вентилацията във Вашите животновъдни сгради. Тяхната цел е да се създадат оптимални условия, както за животното, така и за управлението от страна на клиента. Фирмата комбинира климатичен контрол, автоматизация при храненето, биометричните данни и тяхното управление по такъв начин, че синергията от това създава оптимални ползи.

Cobb Germany Cobb Germany GmbH
Доставка на бройлерни родители до Вашата ферма. Cobb 500 FF, Cobb 500 SF, Cobb 700, Cobb Avian, Cobb Sasso | Фирмата е основана през 1998, с цел производство на еднодневни бройлерни родители от хибрида Cobb за нуждите на Германския и Европейския пазар. За целта фирмата отглежда собствени прародителски стада.
Условията на производство са изцяло интегрирани; зърнените култури се отглеждат на землищата на дъщерни фирми, а фуража се произвежда от фуражен завод, чието производство е изцяло предназначено за нуждите на Cobb.
PIC PIC
Световен лидер в осигуряването на високачествени прасета за разплод и техническа подкрепа на фермера с цел оптимизиране на печалбата. | PIC се занимава с генетични подобрения от повече от 50 години, през които стъпи в повече от 30 държави на 6 континента. Продължителното генетично подобрение може да е ключов фактор за свинепроизводителите да останат на пазара и да бъдат конкурентноспособни.
   
HatchTech HatchTech
Цялостно оборудване на люпилни. Специализирани камиони за транспорт на еднодневни пилета | Водещ принцип при бизнес културата на Хеч Тек е да гарантира отличното качество на люпилните, чрез иновационно оборудване - започващо с изследвания и развитие и завършащо с инженерни разработки и поддръжка. Познанията на специалистите от фирмата се основават на богат опит в сферата на инкубацията, транспортирането на люпилни и привеждане в практика на продукцията в прицепроизводството.
Sanovo Technology Group Sanovo Technology Group
Глобални решения в индустрията с яйца. Яйцесортировъчни и пакетиращи машини. Съоръжения за производство на яйчен прах, яйчен меланж. | За повече от 40 години, Sanovo Technology Group е специален партньор и доставчик на индустрията с яйца в световен мащаб. Като пионер в индустрията, тяхната обширна ноу-хау, оборудване и услуги е помогнала на техните клиенти да подобрят качеството на яйчените продукти за потребителите.
Elster Elster-Instromet b.v.
Отопление на животновъдни сгради | Elster Instromet BV има вече повече от 40 години практически опит с отопление на животновъдни сгради с Ermaf оборудване. Отоплителната техника е разработена специално за използване в света на интензивното животновъдство (пилета, пуйки и свине). Нашите специални нагреватели, въз основа на компоненти от неръждаема стомана, имат много добра репутация в света.
Stork Stork Food Systemsork
Оборудване за кланици. Машини за обезкостяване, формироване на месни продукти, пържещи машини, маринатори. | През 2008 г. Stork Food Systems обедини сили с Marel. Заедно, те са един от лидерите на пазара на модерни технологии за преработка на хранителни продукти.
SKA SKA S.p.A.
Охлаждане за животновъдни сгради | Фирмените изобретения и непрекъснати технически иновации, са едни от причините за основни еволюционни промени в областта. Фирмата е носител на многобройните награди, включващи 2 златни медала от Fieragricola - Международна селскостопанска изложба във Верона (Италия) и 5 награди по животновъдство от изложението в Рен (Франция).
Termnotechnica Pericoli Termnotechnica Pericoli
Различни типове стенни енергийноефективни вентилатори | Италианска фирма със сериозни традиции, която държи на качество и доверие, като най-важни компоненти за добрите връзки със своите партньори.
TPI Polytechniek TPI-Polytechniek bv
Висококачествени въздуховодни клапи с приложение в животновъдството | Холандска фирма, производител и доставчик на полиуретанови компоненти за агрокултурни и индустриални вентилационни системи. Фирмата държи на перфектната комбинация от високо качество и достъпна цена. От месец Май 2003 година тя е част от Датската SP-Group A/S и заедно инсталираха нови производствени помещения в Полша.
.