Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

 

HatchTraveller

ПО-ДОБРИЯТ ТРАНСПОРТ ЗА ПИЛЕТА

Повече от 5 години HatchTech успешно разработва и произвежда транспортни решения за еднодневни пилета. Водещи птицевъдни компании по целия свят са оценили предимствата на правилния транспорт на пилета. Успехът и нарастващия интерес доведоха до стратегическото решение - да се обособи дивизия за транспорт на пилета.

ИМЕТО НА КОМПАНИЯТА НЕ Е ИЗНАНАДВАЩО:

One-O-Four, по-добрият транспорт за пилета. 40°C – 40.6°C е оптималната телесна температура при излюпване и транспорт на еднодневни пилета.
HatchTraveller


Транспортната система One-O-Four е създадена да поддържа оптималната телесна температура (40°C - 40.6°C) за пилета при транспорт. Дизайнът на One-O-Four и експлоатационните му качества вдигат стандарта за транспорт на пилета до революционно ниво.

Транспортиране - влияние на температурата върху качеството на пилетата: След излюпване, еднодневното пиле има енергийни запаси в нерезорбирания жълтък за 3 дни без температурен стрес. 


При наличие на температурен стрес нивата на метаболитна енергия се увеличават и жълтъка може да се резорбира дори за 8 часа. Температурният стрес при транспорт намалява експлоатационните качества, понеже необратимо уврежда щитовидната жлеза, имунната система и червата. Оптималната среда при транспорт е тази, при която всички пилета са в термонеутралната си зона, което е телесна температура от 40°C – 40.6°C.

Ректалната температура е единствения обективен начин за измерване на влиянието на средата върху пилетата. Ректална температура от 40°C – 40.6°C по време на транспорт е гаранция за благосъстоянието на пилетата.

> 40.6°C Топлинен стрес: Намаляване на жълтъчен резерв, намалени експлоатационни качества
40°C Комфорт и термонеутралитет, максимални експлоатационни качества
< 39.7°С Стрес от студ: Намаляване на жълтъчен резерв, намалени експлоатационни качества
Ректални температури

 

HATCHTRAVELLER

Чрез HatchTraveller се запазва генетичния потенциал на птиците при транспорт. Пилетата се транспортират без топлинен стрес или стрес от студ, при постоянна, оптимална телесна температура от 40°C. Системата HatchTraveller е успешно утвърдена в САЩ, Австралия, Русия и Саудитска Арабия при екстремални атмосферни условия. С цялостния контрол върху средата, разстоянията и времето не са повече фактори, влияещи на програмата ви. Дизайнът на HatchTraveller има 4 основни разлики, сравнен с обичайните транспортни системи.
HatchTraveller

1. ИНДИВИДУАЛЕН КЛИМАТИЧЕН КОНТРОЛ НА ВСЯКА СЕКЦИЯ
HatchTraveller е разделен на различни секции чрез перфорирани радиатори. Тези патентовани радиатори имат охлаждаща среда, която отстранява топлината произведена от пилетата. Всяка секция има индивидуален температурен контрол.

2. ХОМОГЕННО ВЪЗДУШНО ТЕЧЕНИЕ ЗА ВСИЧКИ ПИЛЕТА
Разлика в налягането гарантира хомогенно въздушно течение през радиаторите и касетките с пилета. Тази концепция гарантира термонеутрална зона за пилетата, независимо къде са с HatchTraveller.

3. КОНТРОЛ НА ЧИСТИЯ ВЪЗДУХ
Осигурява се чист въздух, за да достави нужния кислород на пилетата и да се отстрани CO2 . Количеството входящ чист въздух се регулира чрез CO2 сензор. За постигане на постоянна температура на входящият въздух, той се загрява и охлажда.

4. НАМАЛЯВА РИСКА
HatchTraveller намалява риска чрез многобройни охладители, голям охлаждащ капацитет, вентилаторна система с много вентилатори, множество температурни сензори и изцяло резервирано захранване.
За да може да задоволи нуждите на всички клиенти по света, One-O-Four конструира

Самостоятелна транспортна система

Този HatchTraveller е независим от камиона. Като самостоятелно устройство, този продукт е лесен за транспорт и се среща на всички континенти.
Целта на One-O-Four е да снабди клиентите по целия свят със система, която превръща транспорта на еднодневни пилета в печелившо звено от птицевъдната верига. Експлоатационните загуби при транспорта могат да се елиминират с транспортната технология на One-O-Four. HatchTraveller е с капацитет, вариращ от 45 000 до 180 000 еднодневни пилета.
HatchTraveller

 

КОНЦЕПЦИЯТА

Добрият старт на стадото е от съществено значение за постигане на оптимални резултати. Концепцията HatchBrood създава евтина, добре контролирана и приятна среда за пилетата през първите дни от живота им. HatchBrood разделя подрастващия период на отделни подрастващи периоди. Системата HatchBrood е създадена да поддържа термонеутрална телесна температура за пилетата. Следователно пилетата получават добър старт и се развиват по оптимален начин.

Веднага след излюпване еднодневните пилета се групират в малки групи, като се поставят в Cradle™. Поставят се незабавно, без стрес при транспорта. В HatchBrood се поддържа хомогенна и оптимална среда, през през първите дни от живота. Условията са фино- настроени да посрещнат нуждите на птиците през този критичен период.

След този 4-5 дневен период, птиците се преместват в Cradles™ във Фермата и растежа продължава. Понеже птиците стоят в системата само няколко дни, гъстотата им е по- висока отколкото в традиционните бройлерни сгради. Това намалява разходите преди настаняване и енергийните нужди. HatchBrood е енергийно неутрална система, която улавя топлината, отделяна от птиците, като енергиен източник. Също така намалява растежния цикъл в бройлерните сгради. С 5 дневно тегло и по-усъвършенствана имунна система при настаняване, HatchBrood осигурява практични и контролирани решения за критичния период на отглеждане.
HatchTraveller

МАКСИМАЛЕН КОНТРОЛ

Хомогенността и плануването са съществени цели в птицевъдството. Прогресът в развитието през първата седмица до голяма степен определя крайните производствени резултати. Птиците трябва да стартират по възможно най-оптимален и хомогенен начин. За постигане на оптимален старт, особено от стадата с млади родители, трябва да се осъществи максимален контрол. При традиционните системи разликите в условията на отглеждане между отделни части в сградата, както и между отделните сгради са неизбежни. Сградите не само не са идентични, но и начина по който фермерите приемат и настаняват птиците е различен във всяка ферма.

Със системата HatchBrood, отглеждането е централизирано в система, разположена в люпилнята, за постигане на максимален контрол и оптимални условия. След известен брой дни и достигане на определено тегло, птиците се транспортират до фермата, където растежа продължава. Откакто системата HatchBrood контролира средата на отглеждане през уязвимия период (до 4-5 дневна възраст), резултатите са по-предсказуеми. С HatchBrood може да се достави в бройлерната сграда еднородно, добре развито стадо на 4-5 дневна възраст, със специфично тегло. Стадата достигат по-добри резултати и развитието им по-точно се планира.

 

УСЛОВИЯ НА ОТГЛЕЖДАНЕ, ЗА ПИЛЕТА ОТ МЛАДИ РОДИТЕЛСКИ СТАДА


Птиците са топлокръвни животни. Това означава, че те могат да контролират телесната си температура до специфичен оптимум. Но птиците не се раждат по този начин. При излюпване, те реагират като студенокръвни животни. Телесната им температура се променя в зависимост от температурата на околната среда. След 4-5 дни, терморегулационната им система е развита и те са по-малко чувствителни към температурни промени в околната среда. Пилета от млади родители (по-млади от 35 седмици) са особено чувствителни през началния период на отглеждане. По неизвестни причини, терморегулационната им система се развива по-бавно (забавя се 24-48 часа), отколкото при пилета от по-стари родителски стада. Това означава, че на една възраст, пилетата от млади родители са по-неразвити.
HatchTraveller

Всъщност те реагират като недоносени, родени прекалено рано. Не се знае точната причина за това явление, въпреки че се счита, че при младата майка е по-малък прехода на хранителни вещества към яйцето. Една от причините вероятно е, че до 33-35 седмица съществува, надпревара между нуждите на майката и нуждите на яйцето.

Знае се, че пилетата произлизащи от млади родители са много чувствителни към околната температура, особено студените условия. За да се даде шанса на тези уязвими пилета да се развиват и растат като нормални, са нужни допълнителни грижи. Трябва да сме сигурни, че те се чувстват комфортно, за да започнат да се хранят и поят възможно най-рано, без да изстиват. Когато пилетата започнат да се хранят и поят, проблемът изчезва. Те започват да се развиват и растат и така произвеждат метаболична топлина. Откакто системата HatchBrood напълно контролира началния растежен период, ние може да създадем среда, напълно пригодена за нуждите на тази група недоносени пилета.

HatchTraveller


ПО-ДОБРИЯТ ТРАНСПОРТ ЗА ПИЛЕТА

Повече от 5 години HatchTech успешно разработва и произвежда транспортни решения за еднодневни пилета. Водещи птицевъдни компании по целия свят са оценили предимствата на правилния транспорт на пилета. Успехът и нарастващия интерес доведоха до стратегическото решение - да се обособи дивизия за транспорт на пилета.

ИМЕТО НА КОМПАНИЯТА НЕ Е ИЗНАНАДВАЩО:
One-O-Four, по-добрият транспорт за пилета. 40°C – 40.6°C , е оптималната телесна температура при излюпване и транспорт на еднодневни пилета. Транспортната система One-O-Four е създадена да поддържа.

оптималната телесна температура (40°C - 40.6°C) за пилета при транспорт. Дизайнът на One-O-Four и експлоатационните му качества вдигат стандарта за транспорт на пилета до революционно ниво. Транспортиране: влияние на температурата върху качеството на пилетата След излюпване, еднодневното пиле има енергийни запаси в нерезорбирания жълтък за 3 дни без температурен стрес. При наличие на температурен стрес нивата на метаболитна енергия се увеличават и жълтъка може да се резорбира дори за 8 часа. Температурният стрес при транспорт намалява експлоатационните качества, понеже необратимо уврежда шитовидната жлеза, имунната система и червата. Оптималната среда при транспорт е тази, при която всички пилета са в термо неутралната си зона, което е телесна температура от 40°C – 40.6°C. Ректалната температура е единствения обективен начин за измерване на влиянието на средата върху пилетата. Ректална температура от 40°C – 40.6°C по време на транспорт е гаранция за благосъстоянието на пилетата.

> 40.6°C Топлинен стрес: Намаляване на жълтъчен резерв, намалени експлоатационни качества
40°C Комфорт и термонеутралитет, максимални експлоатационни качества
< 39.7°С Стрес от студ: Намаляване на жълтъчен резерв, намалени експлоатационни качества
Ректални температури

HATCHTRAVELLER

Чрез HatchTraveller се запазва генетичния потенциал на птиците при транспорт. Пилетата се транспортират без топлинен стрес или стрес от струд, при постоянна,оптимална телесна температура от 40°C. Системата HatchTraveller е успешно утвърдена в САЩ, Австралия, Русия и Саудитска Арабия при Екстремални атмосферни условия. С цялостният контрол върху средата, разстоянията и времето не са повече фактори, влияещи програмата ви. Дизайнът на HatchTraveller има 4 основни разлики, сравнен с обичайните транспортни системи.

1. ИНДИВИДУАЛЕН КЛИМАТИЧЕН КОНТРОЛ НА ВСЯКА СЕКЦИЯ
HatchTraveller е разделен на различни секции чрез перфорирани радиатори. Тези патентовани радиатори имат охлаждаща среда, която отстранява топлината произведена от пилетата. Всяка секция има индивидуален температурен контрол.

2. ХОМОГЕННО ВЪЗДУШНО ТЕЧЕНИЕ ЗА ВСИЧКИ ПИЛЕТА
Разлика в налягането гарантира хомогенни въздушно течение през радиаторите и касетките с пилета. Този концепт гарантира термонеутрална зона за пилетата, независимо къде са с HatchTraveller.

3. КОНТРОЛ НА ЧИСТИЯ ВЪЗДУХ
Осигурява се чист въздух, за да достави нужния кислород на пилетата и да се отстрани CO2 . Количеството входящ чист въздух се регулира чрез CO2сензор. За постигане на постоянна температура на входящият въздух, той се загрява и охлажда.

4. НАМАЛЯВА РИСКА
HatchTraveller намалява риска чрез многобройни охладители, голям охлаждащ капацитет, вентилаторна система с много вентилатори, множество температурни сензори и изцяло резервирано захранване.


За да може да задоволи нуждите на всички клиенти по света, One-O-Four конструира

Самостоятелна транспортна система .

Този HatchTraveller е независим от камиона. Като самостоятелно устройство, този продукт е лесен за транспорт и се среща на всички континенти.
Целта на One-O-Four е да снабди клиентите по целия свят със система, която превръща транспорта на еднодневни пилета в печелившо звено от птицевъдната верига. Експлоатационните загуби при транспорта могат да се елиминират с транспортната технология на One-O-Four. HatchTraveller е с капацитет, вариращ от 45 000 до 180 000 еднодневни пилета.

КОНЦЕПЦИЯТА


Добрият старт на стадото е от съществено значение за постигане на оптимални резултати. Концепцията HatchBrood създава ефтина, добре контролирана и приятна среда за пилетата през първите дни от живота им. HatchBrood разделя подрастващия период на отделни подрастващи периоди. Системата HatchBrood е създадена да поддържа термонеутрална телесна температура за пилетата. Следователно пилетата получават добър старт и се развиват по оптимален начин.

Веднага след излюпване еднодневните пилета се групират в малки групи, като се поставят в Cradle™. Поставят се незабавно, без стрес при транспорта. В HatchBrood се поддържа хомогенна и оптимална среда, през през първите дни от живота. Условията са фино- настроени да посрещнат нуждите на птиците през този критически период. След този 4-5 дневен период,
птиците се преместват в Cradles™ във Фермата и растежа продължава. Понеже птиците стоят в системата само няколко дни, гъстотата им е по- висока отколкото в традиционните бройлерни сгради. Това намалява разходите преди настаняване и енергийните нужди. HatchBrood е енергийно неутрална система, която улавя топлината, отделяна от птиците, като енергиен източник. Също така намалява растежния цикъл в бройлерните сгради. С 5 дневно тегло и по-усъвършенствана имунна система при настаняване, HatchBrood осигурява практични и контролирани решения за критичния период на отглеждане.

МАКСИМАЛЕН КОНТРОЛ

Хомогенността и плануването са съществени цели в птицевъдството. Прогресът в развитието през първата седмица до голяма степен определя крайните производствени резултати. Птиците трябва да стартират по възможно най-оптимален и хомогенен начин. За постигане на оптимален старт, особено от стадата с млади родители, трябва да се осъществи максимален контрол. При традиционните системи разликите в условията на отглеждане между отделни части в сградата, както и между отделните сгради са неизбежни. Сградите не само не са идентични, но и начина по който фермерите приемат и настаняват птиците е различен във всяка ферма.

Със системата HatchBrood, отглеждането е централизирано в система, разположена в люпилнята, за постигане на максимален контрол и оптимални условия. След известен брой дни и достигане на определено тегло, птиците се транспортират до фермата, където растежа продължава. Откакто системата HatchBrood контролира средата на отглеждане през уязвимия период (до 4-5 дневна възраст), резултатите са по- предсказуеми. С HatchBrood може да се достави в бройлерната сграда еднородно, добре развито стадо на 4-5 дневна възраст, със специфично тегло. Стадата достигат по-добри резултати и развитието им по-точно се планува.

УСЛОВИЯ НА ОТГЛЕЖДАНЕ, ЗА ПИЛЕТА ОТ МЛАДИ РОДИТЕЛСКИ СТАДА


Птиците са топлокръвни животни. Това означава, че те могат да контролират телесната си температура до специфичен оптимум. Но птиците не се раждат по този начин. При излюпване, те реагират като студенокръвни животни. Телесната им температура се променя в зависимост от температурата на околната среда. След 4-5 дни, терморегулационната им система е развита и те са по-малко чувствителни към температурни промени в околната среда. Пилета от млади родители (по-млади от 35 седмици) са особено чувствителни през началния период на отглеждане. По неизвестни причини, терморегулационната им система се развива по-бавно ( забавя се 24-48 часа), отколкото при пилета от по-стари родителски стада. Това означава, че на една възраст, пилетата от млади родители са по-неразвити.

Всъщност те реагират като недоносчета, родени прекалено рано. Не се знае точната причина за това явление, въпреки че се счита, че при младата майка е по-малък прехода на хранителни вещества към яйцето. Една от причините вероятно е, че до 33-35 седмица съществува, надпревара между нуждите на майката и нуждите на яйцето.

Знае се, че пилетата произлизащи от млади родители са много чувствителни към околната температура, особено студените условия. За да се даде шанса на тези уязвими пилета да се развиват и растат като нормални, са нужни допълнителни грижи. Трябва да сме сигурни, че те се чувстват комфортно, за да започнат да се хранят и поят възможно най-рано, без да изстиват. Когато пилетата започнат да се хранят и поят, проблемът изчезва. Те започват да се развиват и растат и така произвеждат метаболична топлина. Откакто системата HatchBrood напълно контролира началния растежен период, ние може да
създадем среда, напълно пригодена за нуждите на тази група недоносени пилета.
.