Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

КОНЦЕПЦИЯ PROFLOW
Подходящата вентилация подобрява представянето на животните.

Концепция ProFlow

С вентилационната система ProFlow вашите животни се възползват от много акуратна вентилация. Добре известен факт е, че добрата среда стимулира представянето на животните. Вземайки предвид възрастта на животните ProFlow системата автоматично създава точната вентилация - никога повече и никога по-малко.


ПОНИЖЕНА КОНСУМАЦИЯ НА ЕЛЕКТРОЕНЕРГИЯ И ПО-НИСКИ РАЗХОДИ ЗА ОТОПЛЕНИЕ.

ProFlow автоматично създава оптимален климат в сградата. Външните влияния нямат никакъв ефект на минималната вентилация и всякакви външни колебания в климата се посрещат лесно. Резултатът е по-здрави животни, намалена консумация на енергия и ниски разходи за отопление.


БЕЗ ИЗЛИШНИ ЗАГУБИ НА ЕНЕРГИЯ
Сърцето на системата е модулът ATM - измерващ и затварящ модул, коминен модул с вграден вентилатор и вортексна клапа. Патентования измерител на въздушния поток измерва вентилацията в сградата. Ако постъпилия чист въздух е недостатъчен, тогава ще се активира вентилаторът. При достатъчно естествено движение на въздуха вентилаторът остава изключен и въобще не използва енергия. Компютър за контрол на климата от Fancom автоматично се грижи за осигуряване на конкретната процедура.

Концепция ProFlow

.