Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

КОНЦЕПЦИЯ EASYFLOW
EasyFlow осигурява добре контролиран климат в сградата.

Концепция EasyFlow

EasyFlow е надеждна вентилационна концепция, особено за опростени климатични инсталации в свиневъдството. Важна задача на вентилационната система е да отвежда излишната топлина и произведените газове като CO2 и да предоставя свеж въздух. С Fancom's EasyFlow концепция във вашите сгради вие може да разчитате със сигурност на константно високо ниво на доставен чист въздух за вашите животни. Не се губи ценна енергия - освен това вашите животни са по-здрави и се развиват по-добре.


ВАШИТЕ ЖИВОТНИ СЕ РАЗВИВАТ ПО-ДОБРЕ В ДОБЪР КЛИМАТ

ЕаsyFlow регулира вентилацията и отоплението, така че климата в сградата да остане в зададените от потребителя параметри и автоматично включва влиянието на ниската или висока външна температура. EasyFlow контролира вентилаторите по обороти. EasyFlow акуратно контролира позицията на клапите в правилното положение. Вашата отоплителна система - независимо дали е вкл/изкл отопление и смесено- също внимателно се регулира. Вие може да отдъхнете докато EasyFlow се грижи за вентилационните параметри и пести енергия.


МИНИМАЛНИ ИНВЕСТИЦИИ С НАЙ-КРАТЪК ПЕРИОД ЗА ВЪЗВРЪЩАНЕТО ИМ.
EasyFlow система предлага своите предимства на много добра цена. Резултатът е забележимо подобрение в представянето на животните, подобрен растеж и по-добро здраве. Не само, че се пести от електроенергия, но също така и от храна и лекарства. EasyFlow системата възвръща вложените средства от 1 до 2 години.

Концeпция EasyFlow

 

Концeпция EasyFlow
 

.