Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

КОНЦЕПЦИЯ CENTRALFLOW
Енергийно ефективното централно изсмукване на въздуха пести допълнително 20% енергия.

Концепция CentralFlow

CentralFlow е по-интeлигентен вариант на централната вентилационна система и допълнително може да спести 20% енергия. Със централизирано управление на въздуха един честотен контролер движи всички вентилатори в сградата. Секцията с най-високи вентилационни изисквания контролира всички вентилатори в сградата.


ВИНАГИ ДОСТАТЪЧНО ВЕНТИЛАЦИЯ ВЪВ ВСИЧКИ СЕКЦИИ И ПАК СЕ ПЕСТИ ЕНЕРГИЯ.

CentralFlow е уникална че непрекъснато контролира позицията на вортексната клапа. Практическият опит показва, че дори в секции с най-високи изисквания вентилираният въздух е регулиран. Вортексната клапа може да се отовори още повече. Това е причината поради която системата контролира централния вентилатор леко в обратна посока така че клапата в действителност да се отвори. Благодарение на тази корекция централният вентилатор ще се върти с 10 до 15 процента по-бавно отколкото е необходимо според секцията с най-високи вентилационни изисквания. Това увеличава енергоспестяване при това решение.


ИНТЕЛИГЕНТА СИСТЕМА КОЯТО ПРАВИ ИКОНОМИИТЕ НА ЕЛЕКТРОЕНЕРГИЯ ВЪЗМОЖНИ
Интелигентонстта на системата се състои в иновативния софтуер на климатичния контролер от Fancom комбинирано с патентования измерител на въздух.

 

Концепция CentralFlow

Концепция CentralFlow
 

.